پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ فروردین ۱۳۸۹، ۱۵:۰۳

فردا و با حضور نامجو؛

عملیات اجرایی طرح توسعه نیروگاه شازند اراک آغاز می شود

عملیات اجرایی طرح توسعه نیروگاه شازند اراک آغاز می شود

رییس سازمان توسعه برق گفت: عملیات اجرایی طرح توسعه نیروگاه شازند اراک فردا آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه برق ایران، سیدعلی بنی هاشمی گفت: کلنگ احداث طرح توسعه نیروگاه بخاری شازند به ظرفیت 650 مگاوات با حضور وزیر نیرو به زمین زده می شود.

مدیرعامل سازمان توسعه برق ایران افزود: طرح توسعه ‌این نیروگاه در دو واحد 325 مگاواتی به ظرفیت کل 650 مگاوات احداث و پیش بینی می شود واحد نخست آن در اواخر سال 93 و واحد دوم آن تابستان 94 سنکرون و وارد مدار شود.

وی تامین بخشی از نیاز شبکه برق کشور با اولویت استان مرکزی و استانهای همجوار، طراحی نیروگاه و انتقال دانش فنی ساخت تجهیزات اصلی نیروگاه های بخاری و ایجاد اشتغال را از اهداف اجرای طرح توسعه نیروگاه شازند اراک برشمرد.

بنی هاشمی هزینه های اجرای این طرح را شش تریلیون و 140 میلیارد ریال شامل سه تریلیون و 200 میلیارد ریال هزینه ریالی و 210 میلیون یورو هزینه ارزی برآورد کرد.

وی اظهار داشت: عملیات اجرایی نیروگاه بخاری شازند اراک در چهار واحد 325 مگاواتی با مجموع ظرفیت یکهزار و 300 مگاوات در اواخر سال 1374 آغاز شده که طبق برنامه زمان بندی شده،‌ واحد نخست آن در مردادماه 1379، ‌واحد دوم بهمن ماه 1379، واحد سوم آبان ماه 1380 و واحد چهارم آن اسفندماه 1380 سنکرون و وارد مدار شده است.

به گزارش مهر، نیروگاه بخاری شازند در 10 کیلو متری شمال شرقی شهرستان شازند و 20 کیلومتری جنوب غربی اراک واقع شده است.
 

کد خبر 1066644

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha